Directorul S.A „Apă-Canal Chișinău” a demisionat

Administrația S.A. „Apă-Canal Chișinău” informează prin intermediul unui comunicat de presă că directorul general al întreprinderii, Valeriu Meșca, și-a prezentat demisia astăzi, 18 noiembrie.

Potrivit „Apă-Canal Chișinău”, Valeriu Meșca a demisionat de la șefia întreprinderii din proprie inițiativă.

Informații despre demisia lui Meșca au apărut încă la începutul lunii octombrie, atunci când pe pagina de Facebook a „Apă-Canal Chișinău” a fost publicat un mesaj despre faptul că Meșca și-a dat demisia. Mesajul a fost însă șters la scurt timp, iar reprezentanții furnizorului de apă declarau atunci că este o informație falsă. Tot atunci, în presă au apărut informații despre faptul că Valeriu Meșca a beneficiat de premii bănești, asta în timp ce în capitala se confrunta cu mirosul insuportabil care venea de la stația de epurare.

Valeriu Meșca a devenit director al „Apă-Canal Chișinău” în 2018, după ce Veronica Herța a demisionat din funcția respectivă. Anterior, în perioada 2005 – 2016, Meșca a administrat Î.S. „Fabrica de sticlă” Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *