De Ziua Internațională a Femeii, Igor Dodon adresează un mesaj bărbaților

Cu ocazia zilei de 8 martie, Igor Dodon le dorește tuturor femeilor lumină, dragoste și căldură în inimi, familii și case. Într-un mesaj de felicitare, publicat pe pagina oficială a Președinției, șeful statului a declarat că femeile din Moldova sunte cele mai frumoase femei și le-a transmis „senine urări de bine în acest frumos început de primăvară”. În același mesaj, Igor Dodon s-a adresat și bărbaților, îndemnându-i să fie „alături sufletește de femeile dragi”.

„Dragile noastre bunici, mame, surori și fiice,
Vă transmit cele mai senine urări de bine în acest frumos început de primăvară.
Vă doresc lumină, dragoste și căldură în inimi, în familiile și casele voastre.
Cu adevărat, voi sunteți motivația, reperul, sursa vieții și sursa fericirii noastre.

Stimați bărbați,
Fiți alături sufletește de femeile dragi. Sunt totuşi prea puţine clipele cînd avem prilejul de a demonstra toată dragostea noastră faţă de femei, faţă de mame. Prea des, în mod nejustificat şi regretabil, uităm să le acordăm atenţia pe care o merită.

Haideţi să concentrăm în aceste zile toată iubirea, respectul şi recunoştinţa noastră pentru sufletele atît de dragi nouă. Haideţi să le facem pe femeile noastre un pic mai fericite.

Să le dorim împreună tuturor femeilor din Moldova, care sunt şi cele mai frumoase femei, să aibă bucurii din partea celor apropiaţi și sentimentul că sunt iubite și prețuite.

Mult stimate doamne și domnișoare,
Vă doresc să fiți mereu admirate și adorate.
O primăvară cît mai fericită!”, scrie Igor Dodon.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ciubuc ivan

    Dodon are slabi consilieri daca de 8 Martie felicita femeile,dar face apel si la barbati sa iubeasca femeile de linga ei asa ca s-a asigurat ca mesajul sau de 8 Martie acopera toti alegatorii si femeile majoritare si barbatii minoritari,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *