Citiți joi în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre ultimele evenimente din culisele afacerii imobiliare Pro Imobil, aflați detalii noi despre primul dosar penal din istoria R. Moldova deschis pe numele unui președinte al Curții Supreme de Justiție și aflați ce spune Centrul Național Anticorupție despre dosarul creditului de la Banca de Economii pentru firma afiliată familiei președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Joi găsiți cronologia luptelor actuale din sistemul de justiție și citiți despre tranzacțiile fictive care au condus la privatizarea companiei Air Moldova.

În același ziar, din 26 septembrie 2019, găsiți un interviu cu Tatiana Safaler, profesoară de limbă franceză stabilită în Italia care a publicat o carte cu 30 de povestiri ale femeilor emigrante.

Actual: Procuratura: Tranzacţii fictive au condus la privatizarea companiei aeriene Air Moldova

Dosar: CNA, despre dosarul creditului de la BEM pentru firma afiliată familiei președintei Parlamentului

Dosar: Președintele CSJ, anchetat penal pentru îmbogățire ilicită, fără achiziții declarate în ultimii trei ani

Dosar: Pro Imobil: acuzațiile dintre „parteneri” și dezvăluirile fondatorului

Reporter special: Satul Elenovca: La o margine de lume cu 2 case, 4 oameni și 100 de oi

Exclusiv: Interviu cu Tatiana Safaler: „Oamenii care plecau din R. Moldova nu aveau idee ce-i așteaptă”

Justiție: Cronologia luptei pentru justiție

Diaspora: 

  • Argument în favoarea unei lecturi
  • O dezbatere la salon

EDITORIALE

Alina Radu: Armata a 14-a la ONU

Aneta Grosu: Banii înapoi

Petru Grozavu: Maia Sandu: măriți viteza

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *