Citiți astăzi în ZdG

În ediția ZdG  din 2 martie 2017 aflați ce avere au și ce dosare au gestionat patru acuzatori de stat, desemnați „cei mai buni procurori în profesie”. În același număr urmăriți „telenovela” despre o salatieră, care ar fi fost furată dintr-un magazin, situat în centru capitalei, de către un om al legii și soția sa.

Ziarul de Gardă vine cu detalii noi despre autorii paginii false ziarului, despre majorarea tarifelor în spitale și despre gazele gratuite pentru pensionarii transnistreni.

La 2 martie, când se împlinesc 25 de ani de la demararea conflictului armat de pe Nistru, citiți în ZdG despre promisiunile lansate de autoriăți în acest timp, despre combatanți, limita disperării și amintiri cu împușcături.

Actual: Blocul combatanților: când nu mai e nimic de pierdut

Politic: 2 martie 2017: 25 de ani de promisiuni

Dosar: Un polițist și o salatieră de 400 de lei

Dosar:  CV-ul, averea și dosarele „celor mai buni procurori în profesie”

La marginea Europei: Gaze gratuite pentru pensionarii transnistreni

Reporter Special: Cine își pierde drepturile de părinte?

Reporter Special: Prețuri noi în spitale: acestea includ doar costul patului, nu și alimentația și medicamentle

Diaspora: Îngrijire medicală primară pentru fiecare, fie primar, fie boschetar

Diaspora: Scrisoare de la recepția unui hotel cu 5 stele

Realitatea: Frauda „de succes”. ETAPE

Stop Fals: Patru televiziuni, o singură voce

Stop Fals: Sperietoarea cu migranți. Efect postelectoral

Oameni: Jazz cu Forțele Aeriene SUA

Circ în Tramvai: Legea lui Șor, introdusă în Codul Penal

Editoriale:

Aneta Grosu: Bătuți din Penitenciarul 13

Petru Grozavu: Eroism de 100 de lei

Valeriu Urschi: Amintiri de la război

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Costel

    Așa numiții “combatanți” după ce au uscat tot tulburelul de pe malul sting al Nistrului au cedat separatiștilor Pridnestrovia și timp de 25 de ani vor medalii și alte inlesniri! RUȘINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *