Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ce sancțiune a primit pasagerul…

Ce sancțiune a primit pasagerul cursei Londra-Chișinău care, fiind în stare de ebrietate, a încercat să fumeze la bordul aeronavei

Foto: Facebook/Alina Radu

Un pasager a fost amendat cu 1 500 de lei pentru că a încălcat ordinea publică la bordul unei aeronave de pe cursa Londra – Chișinău, operată de compania Air Moldova. În urma incidentului, care s-a produs la 26 octombrie, pasagerul a fost inclus în lista neagră a companiei avia fiind, totodată, amendat pentru „huliganism nu prea grav”.

Potrivit Air Moldova, pasagerul se afla în stare de ebrietate și a manifestat comportament agresiv și nepoliticos atât față de echipajul companiei, cât și față de alți călători aflați la bordul aeronavei.

„Aflat în stare de ebrietate, unul din pasageri a manifestat un comportament agresiv și nepoliticos atât față de echipajul companiei, cât și față de alți călători aflați la bordul aeronavei.Pe tot parcursul zborului pasagerul a refuzat să răspundă pozitiv somațiilor echipajului de a se conforma politicilor de zbor, a încercat să fumeze, a insultat personalul și a neglijat orice rugăminte de a păstra calmul și a nu perturba liniștea. Drept rezultat acesta a fost predat organelor de forță ale Republicii Moldova, imediat după aterizarea aeronavei la sol”, au precizat reprezentanții Air Moldova.

Serviciul de presă al Poliției de Frontieră ne-a comunicat că a examinat acest caz și că a constatat că acțiunile pasagerului sunt calificate ca fiind încălcare a ordinii publice.

Foto: Facebook/Alina Radu