Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cătălin Josan și Pasha Parfeni,…

Cătălin Josan și Pasha Parfeni, excluși în acest an de la „Potcoava de Aur”. Ce spune Noroc Media

Cătălin Josan și Pasha Parfeni  au fost excluși în acest an de la gala „Potcoava de Aur”. Ambii au susținut în repetate rânduri, mesaje anti-Plahotniuc. 

„Îmi pare rău să vă anunț că eu și Pasha Parfeni am fost excluși de la încă un concert de anvergură de la Chișinău. Astfel, prin presiuni inimaginabile și persecuții banditești din partea oamenilor apropiați actualului regim criminal de la Chișinău, așa se face că eu și Pasha am fost anunțați că nu vom mai participa la ediția de anul acesta a spectacolului Potcoava de Aur, organizat de Noroc Media. Asta după ce anul trecut am fost desemnat câștigător al marelui trofeu al ediției aniversare de 10 ani”, a spus Cătălin Josan.

Totodată, Pasha Parfeni a venit cu un mesaj către ministra Culturii, Monica Babuc. „Știu că sunt deja exclus din listele concertelor organizate de oficialități. Și m-am împăcat cu acest gând. Nu pretind să fie ignorată antipatia conducerii față de acțiunile mele. Aveți și voi preferințele voastre, și invitați la concertele voastre pe cei, care vă plac mai mult. Neteziți pe cap pe cei, care s-au purtat frumos. Și aduceți cadouri celor, care au fost cuminți. E și normal.

Dar cum puteți să vă permiteți să dictați unui post de televiziune independent să mă excludă din lista LOR de interpreți? Listă, care a fost întocmită în baza unei statistici, unui rating timp de un an, în baza unei realități care arată că piesa mea e pe placul ascultătorilor? Nu vi se pare acest truc mai jos de demnitatea voastră? Să sunați, să amenințați, și în așa fel să mă „pedepsiți”?!”, se spune în mesaj.

Contactați de ZdG, Noroc Media nu au putut să dea un răspuns privind excluderea celor doi cântăreți de la eveniment, invocând că „organizatorii nu sunt prezenți”.

Citiți și: 

(VIDEO) Cătălin Josan şi Pasha Parfeni, cu un concert improvizat, lângă bustul lui Mihai Eminescu