Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Dodon susține că Plahotniuc…

VIDEO Dodon susține că Plahotniuc va încerca să scape de el: Iau în calcul și lichidarea fizică

Igor Dodon susține că Vladimir Plahotniuc examinează trei scenarii posibile prin care ar putea scăpa de președinte, cu scopul ca acesta să nu mai semneze legile și hotărârile care sunt aprobate de noul Parlament și Guvern. Șeful statului ia în considerare chiar și lichidarea fizică.

Președintele susține că există trei modalități prin care Plahotniuc poate scăpa de el, iar prima modalitate ar fi un eventual arest.

„Ceea ce face Procuratura Generală și ce încearcă Șor, alții, care scriu acum la Procuratură pe mine … Conform legii nu au dreptul să scoată imunitatea președintelui, decât prin votul Parlamentului”, a spus Dodon.

O altă modalitate prin care Plahotniuc ar urma să scape de Dodon, este șantajul asupra familiei, sau cel puțin asta susține șeful statului.

„Deja vin mesaje că o să îmi aresteze familia și copiii pentru ca eu să scriu cerere să plec din motive personale. Speranța lor este și că îmi voi lua familia și voi fugi din țară. Îi preîntâmpin că nu va fi niciun fel de cedare și nu voi scrie cerere, indiferent de toată murdăria și șantajul care va fi pe parcursul următoarelor ore, zile. Nu atingeți familia, domnule Plahotniuc”, a adăugat Dodon.

Dodon susține că ia în considerare și lichidarea fizică: „Vă spun că iau în calcul și acest scenariu. Știu cu cine avem de a face”.