Veniturile și cheltuielile blocului electoral ACUM: o profesoară a donat 13 mii de lei din salariu

Blocul electoral ACUM – Platforma Da și PAS a cheltuit în cea de-a patra săptămână de campanie electorală 361 440 de lei.

Materialele promoționale au costat 168 590 de lei,  cheltuielile de publicitate – 142 520 de lei,  iar cheltuielile de transport – 30 de mii de lei.

Bugetul blocului electoral a fost format din donațiile a 119 persoane fizice și a unui agent economic, dar și resursele financiare ale Partidului Acțiune și Solidaritate. Cea mai mare donație a fost de 20 de mii de lei și a fost făcută de Alexandra Albot. Profesoara  Maria Diacon a donat 13 800 de lei din salariu. Alte patru persoane au făcut donații de câte zece mii de lei: Ivan Cantarajiu, Doina Gherman, Igor Dațco și Sergiu Dodonov.

Zece mii de lei a donat Vasile Tarnovschi, prin intermediul Cabinetului Avocatului Vasile Tarnovschi.

De la 25 ianuarie și până în prezent, blocul electoral a cheltuit 1,4 milioane de lei.

Citiți despre veniturile și cheltuielile altor partide în cea de-a patra săptămână de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019:

Foto antet: facebook.com/acummoldova/

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    “Profesoara Maria Diacon a donat 13 800 de lei din salariu.” Pai de cind profesori au salari de oligarhi, e si normal. Tipa ori e nebuna de legat, tocmai buna de dus la balamuc, ori e zhinka de vreun plahotniuk tainic si ascuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *