Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Sturza: „Un prim-ministru adevărat este…

Sturza: „Un prim-ministru adevărat este al Țării! Țara, care trebuie luată înapoi…”

Ion Sturza, om de afaceri și fost prim-ministru (în 1999) al R. Moldova, i-a adresat un mesaj Maiei Sandu. Acesta o îndeamnă să fie puternică și fie ajută țara, fie nu-și asumă răspunderea pentru „păcatele” celor care fură și conduc R. Moldova.

„Ia-ne țara înapoi, ori nu te băga!Da, știu, câteodată este nevoie să te „înjosești” pentru a schimba istoria și a intra în panteonul neamului. Dar nu în cazul dat!

Acești mârlani, pseudo-politicieni, care nici măcar nu tac, ca să pară filosofi, nu merită să te sacrifici, ca să le menții aparențele lor hidoase, cum te-ai exprimat chiar tu.

Un prim-ministru adevărat, chiar dacă este înaintat de o alianță, de un partid, este prin definiție prim-ministrul Țării! Țara, care bine ai spus, trebuie luată înapoi…

Am avut destule păpuși și păpușari în funcții cheie. Ajunge! Dacă nu, păpușarii să iasă la rampă și să-și asume responsabilitatea pentru țară! Ajunge! Unui fură, alții trebuie să facă reforme, să mențină prețurile și să plătească salarii și pensii. Ajunge… Unii pseudo-guvernanți, procurori și judecători se lăfăiesc în lux exorbitant, înconjurați de bodyguarzi și de „zâne”, alții abia de-și duc traiul pe salarii și pensii mizere.

Ca fost prim-ministru, pot să spun, cu certitudine, atâta timp cât am putut să impun agenda pe care am considerat-o importantă pentru țară, a meritat să depun eforturi. După – NU!”, a scris Ion Sturza pe o rețea de socializare.