Singurul președinte de raion al PPEM-ului condus de Leancă anunță că părăsește partidul și vrea colaborare cu Guvernul Filip

Mihail Olărescu, singurul președinte de raion care reprezenta Partidul Popular European din Moldova (PPEM) anunță că părăsește formațiunea condusă de Iurie Leancă. 

“Ca urmare a unei analize ample a evoluției evenimentelor din ultima perioadă, vă anunț despre decizia mea de a părăsi rândurile PPEM, inclusiv mă retrag din funcția de președinte al organizației teritoriale și din fracțiunea acestui partid. Voi continua să activez în continuare în Consiliul raionului Cimișlia ca demnitar public și voi încerca să-mi duc la bun sfârșit mandatul de președinte al acestui raion, contez pe buna conlucrare cu toți aleșii locali, în interesul cetățenilor.
Apreciez acțiunile guvernului Filip și pașii ce se întreprind pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, mizez la o bună colaborare pe viitor”, a scris Olărescu pe o rețea de socializare, fără a intra în detalii cu privire la motivele pentru care a decis să plece din PPEM, formațiune aflată la guvernare.

Mihail Olărescu a fost ales președinte al r. Cimișlia în iulie 2015. El a fost singurul reprezentant al PPEM în fruntea unui raion.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Le Justicier

  Cea mai mare parte din miliardul furat se găsește la Plahotniuc,
  primită de la Ilan Șor, ca preț pentru libertate. Faptul că Ilan Șor
  se găsește în libertate până acum este cea mai bună dovadă a
  acestui lucru.

 2. Le Justicier

  Da, bre Liliane! Este bine că ai grijă de amicii lingurarului.
  Dar totuși majoritatea miliardului este în buzunarul
  stăpânului tău, Plahotniuc. Dacă lucrezi pe bani încă cum
  și cum, dar dacă pentru ideie, atunci vai de capul tău!

 3. Eugen

  De ce să stea în anticamera PDM cu PPEM, dar nu direct în cabinetul Brigadei de hoți?😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *