Poliție și mașini de urgență la Ambasada SUA din Chișinău

Pe parcursul zilei de 28 ianuarie,  curtea și zona adiacentă a Ambasadei SUA din Chișinău a fost împânzită de polițiști și mașini ale serviciului de urgență. În legătură cu acest fapt, misiunea diplomatică americană a precizat că, pe teritoriul Ambasadei, este organizat un exercițiu de securitate la care participă forțele de ordine și serviciile de urgență ale R. Moldova. „Un contingent numeros de poliție, mașini de urgență și altele vor fi pe teritoriul sau în vecinătatea Ambasadei SUA.  Astfel de exerciții sunt o simulare și sunt o practică de rutină pentru misiunile diplomatice și forțele de ordine din țara gazdă.  Nu există nici un temei pentru îngrijorări”, se spune în comunicatul de presă al Ambasadei SUA în R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *