Parlamentul R. Moldova se convoacă, MÂINE, într-o sesiune extraordinară

Parlamentul R. Moldova se va convoca într-o sesiune extraordinară mâine, 21 ianuarie, la ora 15.00.

Solicitarea de convocare a fost semnată de un grup de deputați din fracțiunile PLDM și PD. Sesiunea se va desfășura în perioada 21-30 ianuarie 2015.

Pentru ședința din 21 ianuarie deputații propun următoarea ordine de zi: instituirea unei comisii pentru alegerea Președintelui, alegerea Președintelui și a vicepreședinților Parlamentului, formarea Biroului permanent și constituirea comisiilor permanente.

Solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare a fost înregistrată astăzi la Cancelaria Parlamentului, urmând a fi repartizată tuturor fracțiunilor parlamentare.

Potrivit art. 37 din Regulamentul Parlamentului, în cazul în care Legislativul nu se află în sesiune ordinară, acesta se poate întruni în sesiune extraordinară sau specială la cererea Preşedintelui R. Moldova, a Preşedintelui Parlamentului sau a 1/3 din numărul deputaţilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *