Principală  —  IMPORTANTE   —   LIVE/ Primele declarații ale lui…

LIVE Primele declarații ale lui Andrei Năstase, după alegerile de la Chișinău: „Voi reveni la MAI”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, face, astăzi, 5 noiembrie, primele declarații publice după ce contracandidatul lui din turul 2 de scrutin pentru șefia capitalei, socialistul Ion Ceban, a câștigat alegerile din Chișinău.

Declarațiile lui Andrei Năstase:

„Să tragem primele concluzii. Blocul electoral ACUM a obținut un rezultat bun și vom avea un numar mare de consilieri și primari.
Cât despre scrutinul din Chișinău. Aș dori să multumesc locuitorilor care au ieșit benevol la vot indiferent pentru obțiunea lor de vot.
Știu și vă înțeleg suferința, sufăr și eu alături de voi. Mulțumesc tuturor celor care au stat în secțiile de votare și au monitorizat procesul de vot și au numărat voturile.
Vreau să-i urez succes contracandidatului meu, Ion Ceban, în îndeplinirea cu strictețe a programului promis.
Vom susține orice proiect care va fi în beneficiul locuitorilor municipiului Chișinău.
Îmi asum în întregime acest rezultat. Rezultatul este si un semnal venit din partea oamenilor.
Ne propunem și o reformă internă a partidului.
Voi fi consecvent, îmi voi face datoria, urmează să revin la MAI pentru a continua reformele începute”, a declarat Năstase.

Socialistul Ion Ceban a câștigat fotoliul de primar general al capitalei după ce a obținut 52,39 la sută dintre voturile alegătorilor în cel de-al doilea tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale, desfășurat duminică, 3 noiembrie. Rivalul său, candidatul blocului electoral ACUM, Andrei Năstase, a obținut 47,61%.

După înfrângerea lui Năstase, luni, 4 noiembrie, în cadrul unui briefing de presă, premierul Maia Sandu a făcut un apel către acesta și l-a invitat să revină la cârma Ministerului Afacerilor Interne, pentru a continua reforma începută.

Sursă foto: Ecaterina Alexandr