(Foto) Cum a venit deputata Hrenova la evenimentele legate de 9 mai

Numeroși cetățeni comemorează astăzi victimele celui de-al doilea război mondial. Totuși,  în R. Moldova, această comemorare poartă și accente politice.  Astfel, în dimineața zilei de astăzi, în capitală au putut fi văzuți oameni aduși organizat cu autobuzele. În scuarul Teatrului de Operă și Balet au venit microbuze cu flori, care erau împărțite ulterior oamenilor. Pe lângă asta, au fost împărțite la întâmplare și fotografii cu veterani. Președintele țării, Igor Dodon a mers la Moscova pentru parada de 9 mai, la invitația lui Putin. 

Deputata socialistă, Elena Hrenova participă la evenimentele organizate în capitală legate de 9 mai. Ea a fost surprinsă mergând spre acestea într-o mașină sovietică.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *