Cum argumentează Silvia Radu decizia de a candida pe listele PDM la alegerile parlamentare și cine a venit cu propunerea

„Am acceptat să candidez pentru că îmi doresc ca toate reformele începute să continue. Îmi doresc ca R. Moldova să se dezvolte economic, ca și până acum, sau chiar mai bine”, zice Silvia Radu, ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, după ce a fost întrebată care au fost motivele pentru care a acceptat să candideze pe listele PDM la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. 
„Eu am spus că nu fac parte din PD. Nu sunt membru de partid. Dar v-am zis, susțin reformele începute și îmi doresc ca ele să continue. Cred că sunt reforme bune…. Eu sunt cetățean al R. Moldova și îmi doresc ca țara să prospere. Nu mi-am propus să devin membru de partid”, a zis aceata. Silvia Radu susține că propunerea de a candida a venit din partea secretarului general al PDM (Constantin Botnari, n.r.). „Îl cunosc pe dl Plahotniuc, am mai spus. M-am întâlnit cu el nu o singură dată. Relațiile mele sunt intensificate cu dl Filip, ca membru al Guvernului”, a spus Radu, evitând să ofere detalii despre relația pe care o are cu liderul PDM, Vladimir Plahotniuc.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Da-i minciunoasă Silvia Radu asta, a lor! Cică n-a invitat-o să candideze personal Talpa Iadului Plahotniuk, da dracul lui, Constantin Botnari! Știm noi ce se întâmplă cu fundul chiloților la cei minciunoși, ca Silvia Radu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *