„Circ” la prima ședință a Parlamentului. Ce a făcut Marina Tauber

Marina Tauber, deputat al Partidului „Șor” a scos un parasolar auto și l-a îndreptat spre Blocul ACUM, menționând că se protejează în acest fel de Andrei Năstase, care ar fi fost intoxicat cu mercur.

„Eu, din păcate trebuie să încep astăzi ședința cu ceva mai neplăcut, pentru că, stimați colegi, înainte să fac careva declarații și anunțuri, vreau să mă protejez de Blocul ACUM, de colegul Andrei Năstase, care a declarat de mai multe ori că a fost intoxicat cu mercur. Să nu fim noi, deputați, jurnaliști, staff-ul tehnic, toată lumea prezentă la această ședință, să nu fim noi …”, a spus Tauber înainte să îi fie închis microfonul.

Eduard Smirnov,  cel care a prezidat ședința i-a închis microfonul, menționând că astăzi este ședința de constituire a Parlamentului și potrivit regulamentului, dezbateri, întrebări, nu sunt prevăzute.

LIVE VIDEO/ Ședința Parlamentului: Igor Dodon ține un discurs în fața deputaților


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Da “șobla” blondă Marina Tauber spre deosebire de șeful ei AGRAMAT, hoț de miliarde și fără bacalaureat Ilan Șor, are absolvită Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport, deci este GRAMATĂ, foc. De asta i-a venit în capul ei de “șoblă” blondă să facă glume pe seama dlui Andrei Năstase?

    În fotografie nu se vede șeful ei de buisnes, partid și încă ceva, hoțul Ilan Șor. Cred, că de data asta, el se află dedesubt, adică imediat sub dânsa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *