Chirtoacă: „Locuitorii Chișinăului au pus la punct toată clasa politică și pe aventurierii care au cheltuit în vânt 10 milioane de lei”

Primarul suspendat al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, a mulțumit chișinăuienilor pentru faptul că „nu s-au lăsat prostiți” și afirmă că chișinăuienii au dat, prin comportamentul de azi, un semnal pro-european întregii republici. 

„Locuitorii Chișinăului au pus la punct toată clasa politică și pe aventurierii care au cheltuit în vânt 10 milioane de lei. Au adus un subiect artificial în opinia publică, în agenda societății și au dat peste cap viața noastră timp de jumătate de an sau mai bine. Toate fără niciun rost. Vreau să mulțumesc locuitorilor Chișinăului pentru faptul că nu s-au lăsat prostiți. Pentru bunul simț pe care l-au exprimat prin nedorința de a participa la toată această bătaie de joc”, a declarat Chirtoacă după ce a aflat că referendumul a eșuat.

„A fost fără precedent ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. S-au băgat până și în lenjeria intimă și sub ea. Este dincolo de orice limite și problema este că în cazul în care s-ar proceda în asemenea mod și mai departe, cam asta îl așteaptă pe fiecare cetățean din partea acestor grupări aflate la putere și-n opoziție și unde doriți și care de 25 de ani își bat joc de R. Moldova”, a continuat Chirtoacă.

Edilul suspendat afirmă că, prin comportamentul de azi, chișinăuienii au dat un semnal pro-european întregii republici.  „Locuitorii Chișinăului au transmis un mesaj și întregii republici astăzi, că nu acceptă ce li se propune din partea celor care-și bat joc de ei și că la următoarele alegeri parlamentare este cazul să exprimăm opțiunea fermă pro-europeană și pro-românească pentru a avea șansa unei vieți mai bune, altfel riscăm să avem ceea ce este”, a mai declarat liberalul.

Referendumul de astăzi, 19 noiembrie 2017, privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău, a eșuat din cauza prezenței mai mici decât cea necesară pentru validarea plebiscitului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    moshu gimpu a cheltuit in vint peste 50 de milioane pe referendum , asa ca taci kirtoca…..rusine maldafenilor, rusine …nu fac nimic da vor sa traiasca ca germanii ca finlandezii…rusine, , mii jale de mintile voastre….mii tot una de dodon de ulinici, dar kirtoaca merita demis 1000000000000000000000 %

  2. Reporter D.M.

    Sub numele de “Reporter” uneori postează corifanul vostru dezechilibat mintal “ivancelgroaznic”!

    Cât despre Chirtoacă-Kirtoka, așa și n-a înțeles de unde i se trage! Totul îi vine de la uzurpatorul Plahotniuk. Socialiștii, ca și mulți alții sunt doar instrumente în mâinile lui Plahotniuk! Acum Chirtoacă-Kirtoka are doar două procese pe rol? Este de ajuns, ca să nu mai fie primar general! Plahotniucika Silvia Radu poate să-și elimine gazele în voie, că nu-i n-o paște nici un pericol! Dacă v-a fi nevoie uzurpatorul v-a dispune să-i fie inventat și al treilea dosar penal! Moșul Mișa demult are dosar penal, trebuie doar, ca uzurpatorul să deie ordin de activare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *