VIDEO/ Motivul pentru care ședința Consiliului Superior al Procurorilor a fost amânată

Astăzi, 23 octombrie, este programată ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). Pe agenda ședinței CSP de astăzi sunt doar trei subiecte.

10:02. Ședința CSP de astăzi a fost declarată închisă din lipsă de cvorum. La ședință nu s-au prezentat doi membri: Procurorul General interimar, Dumitru Robu și ministrul Justiției, Olesea Stamate.

„Așa cum menționez la fiecare ședință, odată cu modificările incluse în legislație, ce ține de activitatea procurorilor și a Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), pentru cvorum este necesar 10 membri ai CSP. Practic în ultimul timp acest lucru este problematic de a asigura acest cvorum. Astfel, ședința de astăzi nu poate fi deliberativă și se declară închisă”, a declarat președinta CSP, Angela Motuzoc.

10:01. Ședința a fost amânată.

Agenda poate fi consultată AICI.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *