Procurorii contestă eliberarea lui Usatâi

Procurorii au contestat încheierea Judecătoriei Centru din 24 octombrie, curent, prin care a fost respins demersul de aplicare în privința liderului „Partidul Nostru” Renato Usatâi a măsurii preventive – arestul.

Astfel, considerând necesară cercetarea în continuare a infracțiunii și manifestând dezacordul cu motivele invocate de magistrați, astăzi, 27 octombrie, procurorii au depus o contestație în instanța ierarhic superioară, insistând pe cercetarea persoanei învinuite în stare de arest preventiv.

După expunerea Curții de Apel asupra contestației, vor fi decise măsurile ulterioare pe acest caz.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Capetenia gruparii teroriste “Eta” -Nostra-Cosa, aflata strict sub protectia Leucemiei Plaha, a jucat piesa in cel mai bun stil brutal, medieval. L-ati vazut! E o zdreanta de pungas fara pereche din tagma Carmaciului maniacal care controleaza Progenitura si toata umplutura din Sistemul Mafiot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *