Niciun candidat „demn” de funcția de magistrat la Judecătoria Soroca

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au decis astăzi, 8 august, că niciun judecător nu a întrunit cerințele necesare pentru a ocupa funcția vacantă de magistrat la Judecătoria Soroca.

„Anunțăm un nou concurs pentru suplinirea acestei funcții”, a declarat Victor Micu, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii.

De asemenea, în cadrul acestei ședințe, membrii CSM au ales că funcția vacantă de la Judecătoria Orhei va fi ocupată de Cristina Troianovschi. Menționăm că la concursul pentru suplinirea funcției vacante de magistrat la Judecătoria Orhei și-au depus candidaturile cinci persoane: Ion Cojocari, Mihail Proca, Valeriu Cîrlan, Aliona Postu, Cristina Troianovschi.

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii pleacă în vacanță, astfel, următoarea ședință CSM va avea loc pe data de 5 septembrie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *