Principală  —  IMPORTANTE   —   Dosarul de spălare de bani…

Dosarul de spălare de bani în care este vizată fosta primară interimară a Capitalei Silvia Radu: o persoană a fost reținută. Perchezițiile continuă

O persoană a fost reținută în această dimineață în urma perchezițiilor efectuate de procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar penal inițiat pentru spălare de bani și în care este vizată și fosta primară interimară a Capitalei Silvia Radu.

„Desfășurăm acțiuni de urmărire penală în cadrul unei cauze, inițiate pe fapte de spălare de bani. Mai multe persoane sunt vizate în acest dosar, iar unul dintre suspecți a fost reținut”, ne-a comunicat Angela Starinschi, purtătoarea de cuvânt a CNA.

Luni dimineață, 15 august, procurorii au descins cu percheziții la patru persoane vizate într-un dosar penal de spălare de bani. Potrivit surselor ZdG percheziții au loc și la fosta primară interimară a Capitalei Silvia Radu.

Solicitată de ZdG, procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea din cadrul Procuraturii Generale (PG) ne-a comunicat că procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins cu percheziții la patru persoane vizate într-un dosar de spălare de bani.