Candu, atenționat că va fi atacat în judecată pentru „minciuni”

Liderul mișcării „Antifa”, Grigore Petrenco susține că nu a fost niciodată la sediul oficiului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), iar tinerii, care apar în imaginile distribuite de către președintele Parlamentului, Andrian Candu,  ar fi provocatori „mascați” ai Partidului Democrat din Moldova. Aceasta este reacția lui Grigore Petrenco, publicată pe pagina sa de facebook, la declarațiile anterioare ale spikerului Parlamentului  și vicepreședintelui PDM, Andrian Candu, care susținea că există oameni care pot confirma faptul că în seara de joi, 11 mai, Petrenco s-ar fi aflat la sediul PAS unde a discutat cu Maia Sandu acțiunea de protest organizată în fața Parlamentului la 14 mai.

Grigore Petrenco a dat de înțeles că-l va ataca în judecată pe Andrian Candu pentru „minciună, ofense și insinuări”.

După declarațiile lui Andrian Candu precum că Maia Sandu s-ar fi întâlnit cu Grigore Petrenco la sediul PAS, iar ulterior cel din urmă a trimis tineri îmbrăcați în tricouri care conțineau simboluri ale F. Ruse pentru a participa la protest, și lidera PAS a scris că-l va ataca în judecată pe președintele Parlamentului.
Citiți și

Candu: „Răspundeți cu DA sau NU!” Sandu: „Pe Candu îl dau în judecată”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *