Putin și Zelensky au început negocierile la Paris. Cei doi președinți vor face declarații pentru presă la ora 22:00

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și șeful statului ucrainean, Volodimir Zelensky, au început negocierile la reuniunea în formatul normand de la Paris, transmite hromadske.ua.

Conform sursei citate, discuția celor doi ar urma să dureze circa 30 de minute, după care vor merge să ia cina cu ceilalți lideri, iar la ora 22:00 Putin și Zelensky vor ieși în fața presei.

Luni, 9 decembrie, în capitala Franței are loc întâlnirea în formatul normand. În vederea restabilirii negocierilor privind soluționarea conflictului din regiunea Donbas s-au întâlnit liderii Germaniei, Franței, Federației Ruse și cel al Ucrainei.

Foto: hromadske.ua

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *