Hollande, Merkel şi Poroşenko fac apel la o “încetare imediată a focului” în estul Ucrainei

Preşedintele francez François Hollande, cancelarul german Angela Merkel şi şeful statului ucrainean Petro Poroşenko au făcut apel la „o încetare imediată a focului” în estul Ucrainei, scrie Mediafax.

Menționăm că negocierile de pace organizate sâmbătă la Minsk între Kiev şi separatiştii proruşi, în prezenţa reprezentanţilor OSCE şi ai Moscovei, s-au încheiat fără un acord, după nouă luni de conflict militar în estul Ucrainei, soldat cu peste 5.000 de morţi.

În ultimile 24 de ore au fost ucise circa 30 de persoane, dintre care 17 civili.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *