Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   FOTO/ Atac cu împușcături într-o…

FOTO Atac cu împușcături într-o școală din Federația Rusă: cel puțin nouă persoane, printre care opt copii, au murit

Un atac armat avut loc în această dimineață la școala nr. 175 din orașul Kazan, Federația Rusă, unde până acum nouă persoane, dintre care opt copii, și-au pierdut viața.

Presa rusă scrie că ambulanțele continuă să ajungă la școală.

Conform datelor preliminare, agenții de la OMON lucrează în instituția de învățământ, copiii fiind adăpostiți în sălile de clasă.

În timpul împușcăturilor, potrivit datelor preliminare, un profesor și opt copii au fost uciși, scrie Novaya Gazeta.

Potrivit TASS, referindu-se la surse din cadrul instituțiilor de drept, unul dintre cei care a deschis focul, conform datelor preliminare, a fost un adolescent, el fiind reținut de oamenii legii.

Potrivit altor agenții de presă, în atac ar fi implicați de fapt doi adolescenți. Identitatea celui de-al doilea adolescent nu a fost încă stabilită. Conform informațiilor preliminare transmise de presa rusă, acesta se află în interior și ține ostatice mai multe persoane.

Peste 20 de echipaje de ambulanță au fost trimise la fața locului, a declarat Ministerul Sănătății din Tatarstan. Agenția Interfax, citând o sursă, a susținut că un adolescent a venit la școală cu o armă, a început să tragă asupra colegilor de clasă.