Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   Circa două mii de consumatori…

Circa două mii de consumatori din centrul și sudul țării rămân fără energie electrică – Premier Energy

UPDATE 13.00 ÎCS Premier Energy Distribution SA anunță că până la ora 12:00 au reușit să reconecteze la energia electrică încă opt mii de locuri de consum. La moment rămân fără tensiune circa două mii de consumatori deconectați de la rețeaua de medie tensiune, după ce miercuri aceștia au fost afectați de deconectările avariate din sectorul electroenergetic.

„Echipele operative ale operatorului de distribuție continuă lucrările de înlăturare a defecțiunilor din instalațiile electrice. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru restabilirea operativă a furnizării energiei electrice către toți consumatorii afectați”, susține Premier Energy.

UPDATE 8:20 ÎCS Premier Energy Distribution SA anunță că până la ora 8:00 a zilei de 24 noiembrie au fost reconectați la energia electrică peste 860 mii de consumatori din localitățile din centrul și sudul țării. În același timp, potrivit Premier Energy, în legătură cu înrăutățirea condițiilor meteo din timpul nopții manifestate prin ploi torențiale și vânt, s-au produs mai multe avarii în rețelele de medie tensiune, astfel încât la moment mai rămân fără tensiune aproximativ 10 mii de consumatori.

„Premier Energy Distribution a mobilizat echipele sale de intervenție pentru identificarea defectelor și realimentarea consumatorilor rămași fără energie electrică.

Înțelegem disconfortul din cauza lipsei de tensiune pe care consumatorii sunt nevoiți să îl suporte. Reiterăm că această situație extrem de complicată a fost cauzată de bombardamentele din țara vecină, sistemul electroenergetic al căruia este interconectate cu cel al țării noastre”, se arată într-un comunicat al Premier Energy.