Câți angajați ai MEI au fost eliberați din funcție după schimbarea Guvernului și câți bani au primit

După schimbarea Guvernului, din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI) au fost eliberați 15 angajați, care au beneficiat, în total, de indemnizații de peste 115 mii de lei.

Conform informațiilor oferite de MEI pentru ZdG, de la minister a plecat un ministru, cinci secretari de stat, un secretar general de stat, doi consilieri, un șef serviciu, trei consultanți, un consultant principal și o persoană angajată în funcția de șef al cabinetului ministrului.

Astfel, dintre aceștia, de indemnizații au beneficiat 10 angajați.

Cei mai mulți bani a primit șeful cabinetului ministrului – 28 950 de lei, fiind urmat de secretarul general de stat – 25 273 de lei, un consilier – 24 990 de lei și un secretar de stat – 23 247 de lei.

Totodată, patru secretari de stat au beneficiat de o indemnizație în valoare de 2766 de lei, unui consultant i-a revenit peste 1100 de lei, iar altuia – 972 de lei.

ZdG a expediat solicitări de informații în acest și către alte ministere.

Foto: tribuna.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *