(Video) Un copil a găsit greșeli în Abecedar

Dani Gonța, este un copil care a primit primul său abecedar. Însă, acesta spune că a observat mai multe greșeli în ABC. „În timp ce-l răsfoiam, am găsit câteva greșeli. Sunt mirat, pentru că este un Abecedar pentru școlari și are greșeli. Hai să le vedem…”, ne îndeamnă copilul. 

Greșelile pe care le-a descoperit Dani le puteți vedea în filmulețul de jos:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *