(Video) Melodia cu care R. Moldova a ajuns în finala Eurovision

R. Moldova s-a calificat în finala concursului internațional de muzică, Eurovision, fiind reprezentată de formația „DoReDoS” și piesa „My lucky day”. În schimb, România a ratat calificarea în mare finală, la fel ca Rusia.

În finala care va avea loc sâmbătă, 12 mai, vor mai evolua reprezentanţii Serbiei, Ungariei, Ucrainei, Suediei, Australiei, Norvegiei, Danemarcei, Sloveniei, Olandei, Austriei, Estoniei, Ciprului, Lituaniei, Israelului, Cehiei, Bulgariei, Albaniei, Finlandei și Irlandei.

Vedeți mai jos pies cu care R. Moldova s-a calificat în finala Eurovision.

Anul trecut, fiind reprezentată de truopa SunStroke Project, R. Moldova s-a clasat pe locul trei, obținând cea mai bună clasare din istorie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *