Concert caritabil pentru susținerea victimelor incendiului de la Colectiv

Un concert caritabil pentru susținerea victimelor incendiului din clubul „Colectiv” din București, va avea loc la 13 noiembrie, începând cu ora 20:00, la Clubul Albion din Chișinău. Prețul unui bilet este de 70 de lei.

„Invităm întreaga comunitate rock/metal din R. Moldova să participe la un concert caritabil, menit să susțină victimele care au avut de suferit din cauza incendiului din clubul Colectiv din orașul București. Toți banii obținuți din vânzarrea biletelor vor fi transferate în contul Fundației Estuar, care ține legătura cu familiile victimelor”, susțin organizatorii evenimentului.

Totodată, aceștia menționează că „Albion” a fost recent verificat și s-a constatat că acesta corespunde tuturor normelor de siguranță.

De asemenea, cei care doresc să ajute victimele tragediei produse la 30 octombrie, în urma căreia au murit 32 de persoane, iar alți 200 au fost rănite, pot face transferuri în unul din conturile de mai jos:

Cont în RON:
RO45RNCB0064004896460001
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Cont în Euro:
RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București.
SWIFT: RNCBROBU

Estuar Paypal – fundatiaestuar@gmail.com
Merchant account ID – VQKGP9J7MTA9E


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *