Târg Handmade de Mărţişor

Un târg handmade va fi organizat la Moldmart în prima zi de primăvară, de Ziua Mărțișorului.
Toți cei prezenți vor avea posibilitatea să admire și să cumpere lucruri create de tineri talentați și inspirați, care reușesc să creeze lucruri cu adevărat frumoase și unice.

Astfel, la târgul handmade de Mărțișor mesele vor fi pline cu mărțișoare, obiecte de decor, accesorii, bijuterii, articole croşetate, cutii pictate, cosmetică naturală, articole din piele, pălărioare, păpuşi, felicitări.

„Vino la primul târg de primăvară şi adu-ţi soarele în casă”, ne îndeamnă organizatorii evenimentului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. =Marușca Unionista lui Ștefan cel Mare=

    “Mărțișor, mărțișor,
    Strâns legat de-un fir de dor,
    Esti un dar al inimii
    Și izvor de bucurii ! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *