O duminică cu zâmbete la Pojăreni! Festivalul de Satiră și Umor „Tudor Tătaru” vă invită la o nouă ediție

Zâmbetul și voia bună sunt gazdele ediției din 2018 a Festivalului de Satiră și Umor „Tudor Tătaru”, care are loc mâine, 29 aprilie, în satul Pojăreni, r. Ialoveni.  Evenimentul începe la ora 12.00 cu parada colectivelor artistice din întreg raionul pe strada principală a satului Pojăreni. Pe scenă vor urca ansambluri etnofolclorice, tineri actori din teatrele pentru copii din Ialoveni și colective ale cercurilor dramatice. Invitați de onoare sunt epigramistul Nicolae Mereacre, interpreta și compozitoarea Maria Stoianov, scenaristul Victor Pavliuc, ansamblul etnofolcloric „Dacii” și creatoarea de port național Elena Ețcu. Organizatorii evenimentului își propun culturalizarea satului și promovarea genului umoristic.

Vedeți AICI imagini video și foto de la ediția din 2017 a Festivalului de Satiră și Umor „Tudor Tătaru”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *