Festivalul Levănțicăi, organizat în R. Moldova

Festivalul Levănțicăi va fi organizat pe data de 20 iunie, ora 13:00, la o distanță de 35 km de Chișinău, în satul Cobusca Noua, raionul Anenii Noi, lângă un imens lan de levănțică. Acest eveniment este un festival al sănătății și frumuseții din natură. Codul vestimentar al festivalului este culoarea albă.

Program festivalului include:
– gastronomie vegetariană și vegană,
– artizanat tematic,
– buchete de levănțică, uleiuri,
– ateliere gastronomice cu levanțică,
– sesiuni foto profesioniste în câmp,
– discuții și sfaturi despre modul sănătos de viață,
– zonă de agrement pentru copii,
– servicii de masaj în câmpul de levanțică,
– un concert de muzică clasică.

În cadrul evenimentului, se vor comercializa o multitudine de produse artizanale tematice cu levănțică, buchete de levănțică și uleiuri.

Prețul unui bilet pentru o persoană este de 300 de lei și 550 de lei pentru un cuplu.

TRANSPORT :

Pe 20 iunie, începând cu ora 12:00, minibusuri speciale vor aștepta doritorii să ajungă la Lavender Fest, la stația terminus a troleibuzului 22, la Botanica. Microbuzele vor porni la fiecare 20 de minute. Mai multe detalii găsiți pe : www.calatoriimd.com.

Potrivit datelor Biroului Naţional de Statistică, anul trecut, în Moldova au fost plantate 569 de hectare cu levănțică.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *