Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Reprezentanții agenției care au organizat…

Reprezentanții agenției care au organizat întâlnirea lui Igor Dodon cu artiștii la Butuceni: „Noi suntem șocați de ardoarea cu care unii s-au lansat în critici și comentarii răutăcioase la adresa artiștilor”

Sursa foto: Igor Dodon/Facebook

Angela Sîrbu, directoarea unei reviste mondene, dar și a unei agenții de publicitate care a organizat acea petrecere de la Butuceni la care a participat și șeful statului a reacționat la valul de critici pe care l-a primit. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Sîrbu se declară șocată de reacțiile primite și consideră celebrarea independenței ca o datorie civică.

Directoarea agenției Independent Media spune că a fost contractată de Asociația Obștească „Iubesc Moldova”, fondată „sub patronatul lui Igor Dodon”, pentru a presta anumite servicii ce țin de furnizarea de „publicitate sociala dedicata Zilei Independentei”. În acea zi, susține Angela Sîrbu, agenția a organizat o întâlnire „pentru foto si videosesiuni cu participantii la proiectul social al Asociatiei, artisti si oameni de cultura, la aer liber in pensiunea turistica Butuceni”, cea care a oferit gratuit locația și masa, considerând ca o promovare gratuită a pensiunii, se arată în postare.

„Președintele Igor Dodon a considerat oportun să se alature pentru câteva minute, mai exact 20, cu un cuvânt de salut și mulțumire pentru participanții la proiect, posibil i-a placut produsul făcut de noi și a rămas satisfăcut de calitatea acestuia, la fel cum sunt de fapt satisfăcuți și zeci de clienți ai Agenției noastre. Anticipând întrebarea referitor la măștile de protecție, pot să vă comunic, că evenimentul a avut loc la aer liber cu mai puțin de 50 de persoane, ceea ce îl încadrează perfect în normele legale”, mai spune Angela Sîrbu.

Organizatoarea acelei întruniri se declară șocată de ardoarea cu care a fost criticat evenimentul și spune că celebrarea Independenței este „o datorie civică, totodată subliniind că puterea politică actuala sau oricare alta nu este “opera” artiștilor ci rezultatul votului”, încheie Angela Sîrbu postarea care a fost apreciată inclusiv de șeful statului (vedeți mai jos).

Luni seara, președintele Igor Dodon a postat mai multe imagini și un text de la o pensiune din Butuceni, Orhei la care se distrează alături de mai mulți oameni de cultură din țară. Imaginile au stârnit un val de critici, în contextul în care Moldova se confruntă cu un număr record de cazuri de infectare cu COVID-19, iar niciun participant la acea întâlnire nu poartă mască.

Câțiva artiști prezenți la Butuceni au menționat pentru Ziarul de Gardă că nu știua că se vor întâlni cu președintele, fiind invitați la Butuceni de reprezentanții revistei mondene. Chiar și așa, aceștia spun că nu văd o problemă în asta și s-au simțit bine.