Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Panglica roșie la inaugurarea veceului/…

Panglica roșie la inaugurarea veceului Dodon: „Au luat-o razna cu PR-ul”

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, susține că este un lucru bun că în școala din Hiliuți, Râșcani, a fost reparat un bloc sanitar, dar critică ideea de a tăia panglică roșie la inaugurare, precum și faptul că „se fac show-uri”.

„Sunt două aspecte: lipsa blocurilor sanitare în instituțiile de învățământ, mai ales în zonele rurale. Cei care au luat decizia să hotărască această problemă: „bravo!”. E un lucru bun rezolvarea acestei probleme.

E o prostie totală că se fac show-uri. S-a dorit bine. Nu e cel mai bun lucru să tai panglici, dar nu trebuie să facem show-uri.

Au luat-o razna cu PR-ul. E o situație stupidă”, a comentat șeful statului în cadrul ediției din 18 septembrie a emisiunii sale online „Președintele răspunde”.

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, a precizat ieri, la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, că circa 400 de școli au veceuri doar afară și le-a amintit politicienilor că „dacă se investesc bani într-un veceu, sunt ai contribuabilor, nu încercați să vă asumați laurii”.