Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Primarul Chișinăului, Ion Ceban,…

VIDEO Primarul Chișinăului, Ion Ceban, și-a exprimat dreptul la vot: „Am votat pentru o R. Moldova dezvoltată”

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, și-a exprimat dreptul la vot. Acesta a venit însoțit la secția de votare alături de soția sa.

„Astăzi puterea fiecărui cetățean stă în mâinele fiecăruia. Am votat pentru a continua lucrurile frumoase în capitală. Doar prin eforturi comune putem schimba lucrurile spre bine în Chișinău și în toată țara. R. Moldova merită dezvoltare, stabilitate. Eu am votat pentru o R. Moldova dezvoltată”, a susținut Ceban.

Astăzi, 15 noiembrie 2020, are loc cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile președintelui R. Moldova. Cetățenii R. Moldova își vor alege președintele dintre doi candidați care au obținut cele mai multe voturi în primul tur: Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate și Igor Dodon, candidat independent, susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova. Spre deosebire de primul tur, când a fost necesară prezența a cel puțin ⅓ din alegătorii înscriși în listele electorale, în turul doi de scrutin, alegerile se vor declara valabile, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri.