Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   LIVE/ Platforma DA, după discuțiile…

LIVE Platforma DA, după discuțiile cu președinta Maia Sandu: Am discutat despre riscurile unui guvern incomplet, cu poliția sub Voicu și premier Gaiciuc

Foto: captură privesc.eu

Președinta Maia Sandu continuă consultările cu fracțiunile parlamentare. La această oră, la discuții au mers deputații Platformei Demnitate și Adevăr.

La discuții cu președinta Sandu, din partea Platformei Da au fost delegați deputații Alexandru Slusari, Igor Munteanu, Chiril Moțpan, Vasile Năstase, Liviu Vovc, Maria Ciobanu și Dinu Plîngău.

Anterior șefa statului s-a întâlnit cu deputații fracțiunii PSRM și PAS, care se pronunță pentru organizarea cât mai curând a alegerilor parlamentare anticipate.

„Platforma DA a reiterat poziția fermă și sigură că trebuie organizate anticipate și am sustinut viziunea doamnei Președinte și am discutat un șir de probleme ce țin de gestionarea crizei din țară și sabotajul cras din partea fostei guvernări Dodon. Am discutat riscurile legate de situația macro-financiară bugetară, administrarea crizei pandemice, problemele agricultorilor și toate aceste probleme se agravează mai ales în lipsa sprijinului partenerilor străini, iar acest sprijin nu va apărea mai devreme de toamnă.

Un subiect a fost despre activitatea unui guvern incomplet și cu poliția sub Voicu și premier Gaiciuc și care să fie responsabil de organizarea alegerilor. 

Am analizat toate riscurile de gestionare a crizelor din următoarele 6 luni și la care riscăm ca țara să fie subordonată lui Dodon, care a lăsat fără blocul economic, fără ministerul sănătății și lasă în urmă persoane toxice cum ar fi Gaiciuc sau Voicu”, a declarat liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari.