Principală  —  Ştiri  —  Social   —   În ajun de turul 2,…

În ajun de turul 2, primarul Ion Ceban anunță că circulația pe strada Albișoara va fi reluată parțial

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, anunță că în curând va fi reluată parțial circulația pe strada Albișoara. Astfel, porțiunea din perimetrul bulevardului Iurie Gagarin și Vasile Alecsandri va fi deschisă pentru traficul rutier. Asta chiar dacă de mai multe săptămâni șoferii circulă pe acest tronson evitțnd semnele de interzis. Totodată, în această săptămână va fi aplicat marcajul rutier, a scris pe pagina sa edilul capitalei care însă nu spune data exactă la care oficial circulația va fi deschisă.

„Am solicitat ca lucrările să fie efectuate pe parcursul nopții, pentru a nu periclita traficul rutier. Încetul cu încetul vom face curat. Se lucrează foarte bine la toate compartimentele, au mai rămas unele porțiuni, unde se petrec lucrări complexe a rețelei de apeduct.

A fost schimbat iluminatul, stațiile înlocuite cu cele noi, spațiul verde amenajat, este de o mai mare dragoste să mergi pe acel drum. Plus, nu uităm că modernizarea străzii a început pe data de 4 august”, a spus Ion Ceban într-o postare pe Facebook.

Primarul mai spune că după reluarea traficului pe Albișoara, intenționează să înceapă procesul de reabilitare a străzii Ion Creangă.

„În cazul străzii Ion Creangă, care este o arteră centrală din sectorul Buiucani, urmează să efectuăm lucrări complexe de reparație a carosabilului, dar și a trotuarelor cu schimbarea tuturor rețelelor care sunt uzate”.

Strada Albișoara a început să fie reabilitată încă din luna august. Traficul rutier pe mai multe porțiuni a fost sistat treptat.