Cea mai mare comunitate online, în jurul unui om politic european

Pagina oficială de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis a înregistrat, sâmbătă, un milion si jumătate de like-uri, şeful statului postând şi un mesaj în care mulţumeşte pentru susţinere şi arată că este ”cea mai mare comunitate online, în jurul unui om politic european”, scrie mediafax.ro.
”Astăzi sunt peste 1.500.000 de oameni alături de mine pe această pagină! Vă mulţumesc pentru sprijinul şi susţinerea voastră. Aţi rămas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european”, a scris preşedintele Iohannis.

El a adăugat: ” Doar împreună rămânem puternici, încrezători şi hotărâţi să schimbăm faţa României noastre!”

În luna noiembrie 2014, după al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a atins un milion de like-uri, el devenind la vremea respectivă primul politician din Europa care a atins milionul de like-uri pe Facebook.

Cea mai mare creştere a numărului de fani ai paginii lui Iohannis a avut loc, potrivit Facebrands.ro, în ajunul alegerilor prezidenţiale, când baza de simpatizanţi a crescut cu peste 185.000, la 848.419, depăşindu-l pe contracandidatul său la Preşedinţie Victor Ponta.

Alţi lideri europeni care au atins milionul de like-uri pe Facebook sunt Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care avea, sâmbătă, 1.036.032 like-uri pe pagina oficială sau fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, care avea 1.009.862 de like-uri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. Sasu dela Nemțeni

  EVENIMENT – CLUBUL DIALOG:
  LUNI, 16 martie 2015, orele 15, Chisinau,
  strada Columna 144E (intersecția străzilor S. Lazo cu Alexandru cel Bun)
  Expertul FUMN, Petrișor Peiu din Bucuresti
  Dezbatere: “Rep. Moldova între est și vest”:
  * Gazoductul Iași-Ungheni, între capacitatea actuală și viitor.
  * Semnificația geopolitică a RE-UNIRII cu România, costuri și implicații.
  * Miza alegerilor din Găgăuzia.
  moderator- analistul Constantin Uzdrisch.
  ––––––––––––––———————————————
  CLUBUL DE DIALOG este o inițiativă a Institutul pentru Cultură și
  Drepturi Europene în colaborare cu ziarul Timpul md care își propune
  realizarea de dezbateri publice având în prim-plan teme de actualitate
  ale societății noastre.
  N.B.
  Petrișor Peiu este directorul Departamentul de Analize Economice
  al Fundației Universitare a Mării Negre.
  Doctor al Universităţii Politehnica din Bucureşti (1996),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *