Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Deputată PSRM mănâncă zeamă,…

VIDEO Deputată PSRM mănâncă zeamă, în timpul procedurii de vot, la ședința Comisiei juridice numiri și imunități. Coleg de partid: „Poftă bună, dar… stingeți măcar camera”; „Sorry, sorry”

Deputata Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Alla Dolință, a apărut la ședința comisiei parlamentare, Comisiei juridice, numiri și imunități de joi, 15 octombrie, care s-a desfășurat online, într-un restaurant în timp ce mânca zeama. Colegul ei de partid, președintele socialist al Comisiei Juridice, Vasile Bolea, i-a urat poftă bună și a îndemnat-o să deconecteze camera video. Momentul a stârnit amuzament în rândul deputaților.

Situația a avut loc joi, 15 octombrie, în timpul ședinței Comisiei Juridice care s-a desfășurat în format online.

În timpul ședinței, deputata socialistă se afla într-un restaurant, iar în timp ce membrii Comisiei discutau pe marginea proiectului privind sistemul de pensii, urmând să aibă loc procedura de vot privind avizarea proiectului, parlamentara apare fluturând cu lingura în zeama abia adusă de către un angajat al localului.

Ulterior, în timp se proiectul este supus votului, deputata apare cu telefonul la ureche și mâncand zeamă.

Într-o scurtă intervenție, colegul de partid al deputatei socialiste, președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea, i-a urat pofta bună și a rugat-o să deconecteze camera.

Vasile Bolea: „Trecem la procedura de vot. Cine este pentru a da un aviz pozitiv la Proiectul 397 din din 29 septembrie 2020 … Alla Dolință?”

Alla Dolința: „Împotrivă”.

Vasile Bolea: „Alla Alexeevna, pofta bună, dar noi mai avem 5 – 10 minute, vă rog… ”.

Alla Dolința: „Sorry, sorry”

Vasile Bolea: „Alla Alexeevna, stingeți măcar camera. Mulțumesc”, sunt replicile dintre Dolința și Bolea”.

Momentul a stârnit zâmbete pe fețele deputaților prezenți la ședință.