Omul de Gardă: Sergiu Creţu

287-cretu-sergiu-omSergiu Creţu, un tânăr de 22 de ani, care, din aprilie 2009, luptă neîncetat pentru justiţie şi pentru purificarea rândurilor poliţiei, pentru identificarea torţionarilor, pentru deferirea acestora justiţiei şi pentru restabilirea unei imagini pozitive şi adecvate poliţiei, justiţiei şi altor instituţii de drept din Moldova.

Sergiu Creţu a fost arestat în aprilie 2009, bătut până la leşin şi dus de la Poliţie la spital cu multiple fracturi, răni şi traume. După mai multe luni de frământări, Sergiu a identificat torţionarii poliţieneşti şi urmează cazul lor în justiţie, pas cu pas, chiar dacă între timp a fost nevoit să renunţe la studii şi la orele de sport pe care nu le mai poate frecventa din cauza traumelor suportate.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. AVRAAM

    Avem presa liberă in MOLDOVA de-acu prea multă:ProTV spune adevărul,PublicaTV: spune ce gânde-te,JurnalTV: arată in genere tâmpenii,Timpul lui Tănase il laudă doar pe feciorul sau ministru şi Dungaciu,presa,presa,presa,vorbe/discuţii/aberaţii-dar,cum a imblat Gumeniţă liber prin Chişinău,aşa şi imblă.Papuc cu Octavia Superb,Botnari cu Range Rover,Gurbulea cu X5 şi jertvele lor in sicrie…Halal de aşa presa liberă..Agonisesc oamenii,vând gazete,nasc noi televiziuni,e biznes,doar atât….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *