“ENIGME” cu Andrei Mudrea

De astăzi până la 10 aprilie 2011, galeria de artă “Artium” de la Shopping MallDova va găzdui expoziţia personală de pictură din ciclul “ENIGME”, semnată de Maestrul în Artă, pictorul Andrei Mudrea.

În cadrul vernisajului vor fi expuse peste 30 de abstracţii moderne, create la începutul anului 2011, într-o tehnică şi stilistică absolut nouă, dar păstrând, totuşi, gama cromatică luminoasă şi vie, caracteristică operelor din ultimul deceniu ale maestrului Mudrea.

Expoziţia reprezintă o nouă etapă de creaţie a artistului şi este o invitaţie pentru publicul larg de a participa activ în procesul de creaţie.

Fiecare doritor va avea posibilitatea unică de a contribui cu cele mai frumoase gânduri şi idei, participând la un concurs de ingeniozitate şi creativitate. Lucrările expuse sunt intitulate “Improvizaţie 1”, “Improvizaţie 2”, …, “Improvizaţie 23” ş.a.m.d. Oricare dintre tablourile expuse va putea primi un nume nou, propus de vizitatorii expoziţiei. Autorul precizează că fiecare va putea propune un nume. E suficient doar ca fiecare participant să indice numărul tabloului la care se referă variantele de titluri. Oricine poate expedia un număr nelimitat de propuneri pe adresa andreimudrea@yahoo.com sau comentând pe pagina de Facebook a autorului. Concursul se va încheia la 10 aprilie 2011, în ultima zi a expoziţiei. Trei câştigători, care vor propune cele mai ingenioase denumiri pentru lucrările expuse, vor primi în dar, în decurs de o săptămână, câte o grafică abstractă (vezi link-ul www.mudrea.com/abstract-graphics/).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Mudrea Cătălina

    Tablourile sunt realizate în anul 2010, finisate în 2011… :))) Toţi artiştii lucrează concomitent la mai multe tablouri odată, nu e nimic ieşit din comun să faci 30 tablouri in 2 luni… Dacă artistul are talent şi inspiraţie, le poate face şi in 2 săptămâni! 😉

    Calitatea o poţi evalua LIVE, la galeria “Artium” din Mall, sau on-line pe http://www.mudrea.com
    Numai bine!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *