Bannerul lui Petrenco, smuls de Gumă

Audierile procurorului general în Parlamentul R. Moldova i-au nemulţumit pe comunişti. Aceştia au organizat un show în Parlament, amenajând chiar elemente de decor la tribuna Legislativului.

Iniţiatorii show-ului au fost deputaţii PCRM Grigore Petrenco şi Mihail Poleanschi. Ei au afişat un banner pe tribuna de la care vorbea procurorul general, Valeriu Zubco.

“Sînt un minciunos” – scria, într-o caligrafie proprie autorilor, pe o coală de hârtie.

Zubco a cerut imediat retragerea scandalosului banner, pe motiv că acesta acoperea stema de stat de pe tribună. “Zubco vine şi se duce, iar stema de stat rămâne”, a precizat Zubco.

La apelul lui Zubco a reacţionat deputatul PD, Valeriu Gumă, care a smuls de la tribună bannerul lui Petrenco.

Mirela Scurtu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. nester&co77

    Doar atat ii duce mintea pe legislatorii nostri sa scrie pe pancarte improvizate chiar in sala Parlamentului. Zimbabwe e putin spus pt ce vor sa faca acest demintari cu tara noastra. Nici sa vorbeasca literar si nici sa scrie ceva mai inteligent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *