Ministra afacerilor externe a României vine la Chișinău

Ministra afacerilor externe de la București, Ramona-Nicole Mănescu, va efectua miercuri, 9 octombrie, o vizită în Republica Moldova, la invitația omologului său, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu.

În cadrul întrevederilor cu înalții oficiali moldoveni, ministra de externe va aborda o serie de subiecte de actualitate ale agendei bilaterale, printre care se numără și stadiul de realizare a proiectelor prioritare în domeniul energetic, telecomunicațiilor, finanțelor publice și protecției mediului.

Ministra Ramona-Nicole Mănescu va avea și o întrevedere cu prim-ministra R. Moldova, Maia Sandu.

Programul mai include, vizitarea șantierului de construcții al gazoductului Iași-Ungheni-Chișinău (branșamentul Ungheni-Chișinău), precum și a Sălii cu Orgă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *