Citiți Astăzi în ZdG

Astăzi, 16 febru­a­rie, citiți în ZdG des­pre fir­me­le  din Marea Bri­ta­nie, repre­zen­ta­te de doi cetă­țe­ni ai R. Mol­do­va, care au aca­pa­rat 20 de tere­nu­ri publi­ce. Tot astăzi afla­ți cum a a ajuns un învi­nu­it în cazul cri­mei de la Stră­șe­ni, la Spi­ta­lul de Psi­hia­trie.

La Exclu­siv citiți un inter­viu cu ana­lis­tul poli­tic Oazu Nan­toi,  la Repor­ter spe­cial afla­ți de ce în satul Oda­ia au rămas doar cin­ci locu­i­to­ri și de ce, curând, se vor epu­i­za locu­ri­le în Cimi­ti­rul Sf. Lazăr din capi­ta­lă. 

Actu­al: Sche­ma hoți­i­lor cu tere­nu­ri: Fir­me­le din Marea Bri­ta­nie care au aca­pa­rat 20 de tere­nu­ri publi­ce sunt repre­zen­ta­te de doi cetă­țe­ni ai R. Mol­do­va

Dosar: Cri­ma de la Stră­șe­ni. Cum a ajuns un învi­nu­it la Spi­ta­lul de Psi­hia­trie

Exclu­siv: Inter­viu cu Oazu Nan­toi, ana­list poli­tic: Agen­tul de influ­en­ță al Fede­ra­ți­ei Ruse la șefia sta­tu­lui

„Pla­ho­t­niuc, promovându-l și susținându-l pe Dodon în func­ția de pre­șe­din­te al R. Mol­do­va, nu putea să nu cunoas­că inter­de­pen­den­țe­le din­tre Dodon și Fede­ra­ția Rusă”

Repor­ter spe­cial: În jumă­ta­te de an se vor epu­i­za locu­ri­le în Cimi­ti­rul Sf. Lazăr

Repor­ter spe­cial: Oda­ia, satul cu cin­ci locu­i­to­ri

La mar­gi­nea Euro­pei: Cum func­țio­nea­ză came­re­le video de pe stră­zi­le din Chi­și­nău

Tră­ind de gar­dă: 75 de ani de la asa­si­na­rea pre­o­tu­lui Por­fi­rie Șoi­mu

Oame­ni: Poves­tea meș­te­ru­lui popu­lar care “îmblân­zit” lem­nul

Dias­po­ra:

Des­pre aca­să

Lilia de la Vero­na

Fecio­ri prin cores­pon­de­ță

Edi­to­ri­a­le: 

Ane­ta Gro­su:  Disi­den­ți poli­ti­ci de ser­vi­ciu

Ali­na Radu: Corup­ții și legea împo­tri­va jur­na­liș­ti­lor

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toa­te arti­co­le­le din edi­ția tipă­ri­tă. Pen­tru a citi pri­mul infor­ma­ți­i­le din Zia­rul de Gar­dă, vă pute­ți abo­na la edi­ția pdf a zia­ru­lui, sau la cea tipă­ri­tă, onli­ne, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *