Citiți Astăzi în ZdG

Astăzi, 16 februarie, citiți în ZdG despre firmele  din Marea Britanie, reprezentate de doi cetățeni ai R. Moldova, care au acaparat 20 de terenuri publice. Tot astăzi aflați cum a a ajuns un învinuit în cazul crimei de la Strășeni, la Spitalul de Psihiatrie.

La Exclusiv citiți un interviu cu analistul politic Oazu Nantoi,  la Reporter special aflați de ce în satul Odaia au rămas doar cinci locuitori și de ce, curând, se vor epuiza locurile în Cimitirul Sf. Lazăr din capitală. 

Actual: Schema hoțiilor cu terenuri: Firmele din Marea Britanie care au acaparat 20 de terenuri publice sunt reprezentate de doi cetățeni ai R. Moldova

Dosar: Crima de la Strășeni. Cum a ajuns un învinuit la Spitalul de Psihiatrie

Exclusiv: Interviu cu Oazu Nantoi, analist politic: Agentul de influență al Federației Ruse la șefia statului

„Plahotniuc, promovându-l și susținându-l pe Dodon în funcția de președinte al R. Moldova, nu putea să nu cunoască interdependențele dintre Dodon și Federația Rusă”

Reporter special: În jumătate de an se vor epuiza locurile în Cimitirul Sf. Lazăr

Reporter special: Odaia, satul cu cinci locuitori

La marginea Europei: Cum funcționează camerele video de pe străzile din Chișinău

Trăind de gardă: 75 de ani de la asasinarea preotului Porfirie Șoimu

Oameni: Povestea meșterului popular care “îmblânzit” lemnul

Diaspora:

Despre acasă

Lilia de la Verona

Feciori prin corespondeță

Editoriale: 

Aneta Grosu:  Disidenți politici de serviciu

Alina Radu: Corupții și legea împotriva jurnaliștilor

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *