Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Azi: 3 băieţi şi o…

Azi: 3 băieţi şi o fată la tabla de şah

Academia Națională de Șah din Moldova organizează Campionatul mun. Chișinău la șah individual și pe echipe între elevii instituțiilor de învățământ secundar general. La turneul individual vor participa băieți și fete care vor concura la categoriile de vârstă 7 – 17 ani. La turneul pe echipe va participa câte o echipă compusă din 3 băieți și 1 fată.

Câștigătorii turneelor individuale și pe echipe se vor califica la Campionatul R. Moldova, care va avea loc între 02 și 12 martie 2012.

Participarea este gratuită. Toți participanții vor primi diplome, iar învingătorii – premii și instruire gratuită în cadrul Academiei Naționale de Șah din Moldova (pregătire către Camionatul Moldovei între elevi).

Regulamentele Campionatelor Moldovei individuale și pe echipe între elevi sunt aprobate de Ministerul Educației, Ministerul Tineretului și Sportului și Academia Națională de Șah din Moldova.

Perioada desfășurării: 03 – 06 ianuarie 2012

Înregistrarea participanților – 3 ianuarie de la 08.30-9.45. Deschiderea festivă a Campionatului – 10.00.

Locul desfășurării: Universitatea de Stat din Moldova (strada A. Mateevici, 60 Facultatea de Matematică și Informatică, Sala de Lectură, etajul 3)

Informații suplimentare:

Academia Națională de Șah din Moldova, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt,200

Telefon: (022) 222 646, poșta electronică: academia@chess.md, pagina web: www.chess.md