[VIDEO] Îmbrânceli în Parlamentul R.Moldova. Traseul Cahul-Giurgiuleşti generează violenţe

video: privesc.eu

Deputații comuniștii s-au arătat nemulțumiți de răspunsurile primite din partea Ministrului Transporturilor, Anatol Șalaru și au pretins la mai mult, apropiindu-se de masa invitaţilor, acolo unde se afla și ministrul Afacerilor Interne, Alexei Roibu. Îmbrîncelile au început chiar în plină desfășurare a ședinței plenare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Rosdayanti

    Pop asta e un exemplu de iviindd cu creierul neted ca-n palma Astora, daca esti nemultumit de cum merg treburile, de masurile pe care le ia guvernul, li se pare ca esti psd-ist, pnl-ist, numai ROMAN nu li se pare Traim intr-o democratie (sic!, cred) si este firesc ca fiecare dintre noi sa simpatizeze cu ce partid sau culoare politica doreste . dar mi se pare total aiurea sa sustii cu turle si trambite (si cu ochelari de cal) actualul guvern care este nociv romanilor prin masurile pe care le iau (sau nu le iau ) . Asta denota ori lipsa totala de materie cenusie, ori un serviciu platit Eu totusi sper sa fie serviciu platit, nu prea as vrea sa stiu ca suntem concetateni cu astfel de specimene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *