(VIDEO) Comercianții din Hîncești își fac singuri dreptate

Noi altercații la porţile de acces în piaţa agricolă “HînCoop” Hîncești. Potrivit Radio Hîncești, ieri, opt iulie, porțile pieții au fost din nou blocate. Pe lîngă blocurile de beton și lacăt a fost suplinit și numărul agenților de pază, de acestă dată fiind 25 la număr.

După ce  fără rezultat, în repetate rînduri au încercat să pătrundă printre gardieni, comercianții au încercat să răstoarne un vagon de la intrarea în piaţă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. vera

  BRAVO,voua, celor ce protestati,de la Hincesti!!
  Ave-ti dreptul sa cereti dreptate; DE CE trebuie sa munciti numai pentru acei de sus si pochi, care cu bunurile, aduse de voi, lor in dar, sed acum si protesteaza, in conditii admirabile,rasturnind in burta lor oale de mincaruri si fructe,protestind pentru o prostie omeneasca:numarul in pasaport si contra sexului gheilor!
  Acei de la guvernare nu va aduc oale cu mincare,cum acei de pe la manastiri, pochilor,rudelor lor si la toti prostitii lor;mai degraba va vor face protocoale sau poate,dupa asa actiuni,cand ajunje rabdarea la gitul poporului, ei – ALESII nostri ar trebui sa se implice, sa faca o SCHIMBARE in sfirsit,,sa avem o Moldova fara SARACIE, fara primari, care string numai bani, uitind de popor.
  Politia daca-i nationala trebuie sa dea dovada de asa ceva, sa-i apere, dar nu sa-i loveasca pe acei, care au atins virsta de 70 ani.
  MAIul comunistilor si azi, trebuie sa se gindeasca cum sa-i ajute, dar nu pe care sa-i sanctioneze!
  Acest protest este DEMN de APRECIAT positiv, dar nu cu bitca dupa oameni:POPORUL vrea D R E P T A T E !!!
  Ar trebui si la Chisinau, poporul sa protesteze, fiindca aici tot nu-i dreptate:altii au mai multe locuri in piata si pe la portile ei,pe drumuri:vagoane de marfa(parca-s toti autoxtoni!),cum se exprima politia de la piata, dar altii,veniti de la tara,cu 2 torbe in maini, nici pe doua picoare nu pot sta;sunt fugariti, dupa ce achita taxa placita controlorilor din piata, de catre politisti, care i-i arangeaza sa-si vinda munca lor:fructe, legume, lactate… pe marginea drumurilor:strada M.Varlaam; de la str,Izmail piina la str.Armeneasca, care daca nu le pun in palma si politistilor ceva sunt alungati ca niste vite!!
  Cere-ti DEMISIA primarului! Nimeni nu va poate ajuta, decat numai voi pe voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *