(video) Șofer fără experiență, exces de viteză și mașină supraîncărcată. Rezultatul e tragic

sursa video:stirilocale.md

Trei tineri decedați iar alți șapte răniți. Acesta este rezultatul unui accident de pe șoseaua Ungheni, în care a fost implicat un autovehicol de model Wolkswagen, supraîncărcat cu un număr de zece persoane. La volanul mașinei se afla un tînăr de 18 ani, care își primise permisul de conducere acum două săptămâni. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 17 august, în jurul 19:40 în apropierea satului Romanovca.

Potrivit Poliției Rutiere, accidentul s-a produs din cauza excesului de viteză cu care șoferul se deplasa, iar la intrarea în curbă acesta nu a mai putut controla volanul și a zburat de pe șosea, rostogolindu-se de câteva ori.

În rezultatul impactului, șoferul mașinii și alți doi pasageri au decedat.

Celelalte persoane au fost transportate de urgență la spital cu multiple leziuni.

sursa:stirilocale.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *