VIDEO/ CMC se convoacă în ședință pentru alocarea mijloacelor financiare în urma exploziei din sect. Râșcani

Consiliul Municipal Chişinău (CMC) a decis luni, 8 octombrie, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru lichidarea consecinţelor deflagraţiei ce s-a produs în blocul de locuinţe din bd. Moscova, nr. 11/5, în seara zilei de sâmbătă. Potrivit unei decizii a CMC, banii vor fi alocaţi prin intermediul Fondului de rezervă al municipiului Chişinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *